CHSnor AS lanserer ny hjemmeside og visuell profil med spennende markedsstrategi

Vi er stolte over å kunne dele at CHSnor AS sin nye hjemmeside nå er live! 🎉 Etter en lang og givende prosess har vi endelig nådd målet, og vi har hatt gleden av å lede både strategi- og designarbeidet for dette prosjektet.

Vårt hovedmål har vært å skape en brukervennlig, engasjerende og moderne plattform som nøyaktig reflekterer CHSnors verdier og ambisjoner. Den nye hjemmesiden er utviklet med tanke på brukervennlighet og moderne estetikk. Vi har lagt stor vekt på å sikre at den nye designet fanger CHSnors identitet, og gir besøkende en sømløs opplevelse uansett om de bruker mobil, nettbrett eller datamaskin.

👉 Ta en titt: https://chsnor.no/

Ny visuell profil

Som en del av denne reisen har vi ikke bare utviklet en ny hjemmeside, men også utformet en helt ny visuell profil for CHSnor AS. Denne profilen er designet for å styrke merkevaren ytterligere, og skape en gjenkjennelig og tillitsvekkende tilstedeværelse på nettet.

Markedsmateriell for CHSnor med ny visuell profil

Markedsplan i horisonten

Vi stopper imidlertid ikke her. Neste steg er å utvikle en omfattende markedsplan som vil lede CHSnor AS inn i fremtiden. Denne planen vil fokusere på å utnytte den nye hjemmesiden og visuelle profilen fullt ut, samtidig som vi implementerer en målrettet markedsføringsstrategi som vil bidra til å øke synligheten i de ulike kanalvalgene. Vi kommer til å bla. benytte kanalvalg: LinkedIn, Facebook og Google Business Profil.

Vi ønsker å rette en stor takk til CHSnor for godt samarbeid så lagt. Vi gleder oss til å fortsette reisen med å styrke CHSnor´s posisjon som merkevare 🤜🤛

👉 Ta en titt: https://chsnor.no/

Klar for å ta din bedrift til neste nivå?

Er du på jakt etter en sterkere markedsføringsstrategi eller en ny hjemmeside som kan løfte din bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi en løsning sammen. Vi tilbyr tjenester innen grafisk design, markedsstrategi, utvikling av hjemmesider, annonsering og reklame. Sammen kan vi bygge en digital identitet som virkelig skiller seg ut i markedet. 🤜🤛

La oss ta din merkevare til nye høyder!