Om oss

Siden 2007 har essDesign jobbet med design for både trykte- og digitale medier. To tiårs erfaring med markedsstrategi, utvikling av hjemmesider, layout og design av magasin, flyers, brosjyrer og reklamemateriell.

essDesign ble stiftet i 2012 og har jobbet med mange store kunder på landsbasis. 

Vårt nedslagsfelt er Innlandet, Hadeland, Lunner, Gjøvik og Oslo-området. Vi har utviklet oss i takt med tiden og vil alltid fortsette å være nysgjerrig på design og brukeropplevelse. 

Målet vårt er å hjelpe deg og din bedrift til å bli synlig på nett og google-søk med brukervennlig og moderne design. 

 

Vi skaper verdi og identitet for din bedrift med digital & grafisk design.

Uansett om du trenger en ny merkevareidentitet, en øyefangende reklamekampanje eller en profesjonell nettside, er vi her for å realisere dine designbehov. Sammen kan vi bringe din visjon til liv og sette din bedrift på veien til suksess. Vi har lang erfaring med levering av design som ikke bare ser bra ut, men også kommuniserer budskapet ditt klart og engasjerende.

Elisabeth Sveum

CEO  // Grafisk & Web Designer

Utdannet mediegrafiker og har jobbet som grafiker sien året hun begynte som lærling i 2007. Opparbeidet god jobberfaring med designutvikling for landsdekkende bedrifter. Elisabeth er i sitt “ess” når kreativiteten slippes løs. Brenner for å hjelpe bedrifter med målrettet markedsføring, grafisk materiell og interaktivt design av nettsider.

Elisabeth Sveum jobber i essDesign