Logo og hjemmeside for CC Helse på Gjøvik

Vi startet med blanke ark og fargestifter 🖍 CC Helse AS er en moderne helseklinikk på Gjøvik som består av fysioterapeuter, manuellterapeut, lege, massør og fotterapeut. De hadde behov på en helhetlig grafisk profil og fremstå som en profesjonell bedrift.

Logo

Først designet vi logoen for CC Helse. Fargevalget ble to nyanser av blå, en lys og en mørk. Blåfargen fremmer følelsen av tro og tilitt, akkurat slik bedriften ønsker å fremstå. Vi startet med mange forslag og filtrerte ut tre logoer kunden likte best. Deretter videreutviklet vi logoen og kom frem til den nye logoen for CC Helse AS.

Når logoen var på plass definerte vi den grafiske profilen med skrifttype og fargekoder.

Facebook

Kunden hadde også behov for hjelp til oppsett av Facebook-side. Vi hjalp til med å foreslå tekst og enkelt veiledning og rådgivning. I dag er de aller fleste på Facebook og for nye og eksisterende kunder blir det enkelere å finne CC Helse AS. I tillegg er en Facebook-side gunstig for Google-søk og høyere ranking.

Facebook-side for CC Helse AS

Instagram

Vi hjalp til med opprettelse av instagram-konto for CC Helse AS. Instagram er et genialt måte å dele hva som skjer daglig i bedriften. Instagram gjør at det blir et samspill mellom kunder og bedrift ved bruk av hashtag og tagge bedriften @cc.helse

Instagram er en fin måte å gjøre bedriften synlig på nett i tillegg til hjemmeside og Facebook-side.

Google Business Profil

For at bedriftnavnet skal vises i Google-maps og i Google-søk (kolonnen til høyre) må bedriften ha en Google Business Profil.

Hvor frustrerende er det ikke å kjøre til feil destinasjon?
Har din bedrift feil adresse i google-maps kan det være veldig kjedelig for kundene.

For CC Helse AS hjalp vi til med opprettelse av Google Business Profil. Vi har lagt inn åpningstider, link til hjemmeside, tekst, bilder, samt adresse.
Etter ca 13 dager mottatt kunden en kode i posten og vi hjalp til for å aktivere og publisere Business Profilen til CC Helse.

Visittkort

Selv om vi lever i den digitale tidsalderen er visittkort fortsatt et effektivt verktøy for markedsføring. Det er enkelt å dele kontaktinfo og gir et godt førsteinntrykk av bedriften.

Vi har utformet visittkortet basert på den grafiske profilen. Visittkorten er to-sidig med trykk på begge sider. Designet er enkelt og stilrent, samtidig som vi får frem CC Helse AS sin identitet. Vi har valgt å benytte ikoner foran telefon, e-postadresse, nettside og adresse, da ikonene gjør skaper blikkfang og det blir enkel å lese.

CC Helse AS Visittkort

Hjemmeside

Fremdriften videre var design og utvikling av selve nettsiden. Dette var en stor og krevende prosess med design og brukervennlighet i fokus. I dag benytter over 50% smarttelefon og nettbrett, derfor er mobilvennlig design like viktig som for desktop.

Hvordan foregikk prosessen?

  • essDesign utformet og utviklet førsteutkast av webdesignet
  • Kunden ga tilbakemelding, essDesign jobbet videre med designet
  • Kunden godkjennet designet av hjemmesiden
  • Innhold og tekst ble implementert. essDesign var behjelpelig med illustrasjoner og forslag til oppsett av tekst.
  • Godkjenning fra kunden, hjemmesiden ble publisert
  • Når hjemmesiden modnet litt, ble det noen småendringer i etterkant.
  • essDesign ga deg tilgang til publiseringsløsning, samt opplæring.
  • Vi er CC Helse AS sin samarbeidspartner og utfører drift og vedlikehold av hjemmesiden.

Hjemmeside – www.cchelse.no

CC Helse AS på Facebook @cchelseas

CC Helse AS på Instagram @cc.helse