Moderne og leken hjemmeside for Sprett Aktivitetspark Askim / Rygge

Sprett Aktivitetspark hadde behov for å nytt design for deres hjemmeside. De har to aktivitetsparker med trampolinepark og klatring i Rygg, og bowling og trampolinepark i Askim. Utfordringen var å lage en leken, moderne og brukervennlig hjemmeside med to forskjellige avdelinger.

Målet med hjemmesiden var å skape en leken følelse og være informativ som skal gi inspirasjon til folk til å besøke trampolineparken, klatreparken eller spille bowling.

Fargevalg

Logoen deres har sterke farger med knall rosa og knall blå. Fargevalget for hjemmesiden basert på deres logo, men i tillegg mørk blå farge for å gjøre den mer delikat. 🎨 Disse tre fargene gjenspeiler følelsen man får når man er inne i parken.

Landingsside

På forsiden lagde vi en landingsside som presentere de to hovedavdelingene i Askim og Rygge. I bakgrunnen starter en video ifra Tramplineoarken. Det er også en “knapp” til en tredje avdeling, “Luftland” i Kolbotn. Denne parken er linket til den gamle hjemmesiden, da “Luftlandet” har en usikker fremtid. Kanskje blir den bygget om til en ny aktivitetspark. 💃

Tilpasset design for mobil

Vi tilpasset designet for både mobil, tablet og desktop. Idag er mobilversjonen blitt viktigst, da vi ser en trend at 50-70% av brukerne surfer med mobil. Vi tilpasser og gjør custom-design for hver underside, samt lager maler for sidene slik at de ser bra ut på alle plattformer. 💻📱

Bookingsskjema

Når man klikker på enten Rygge eller Askim kommer man inn på selve hjemmesiden til parken. Her har hver park egen meny, informasjon når man scroller nedover, kontaktskjema, video og bilder. For parken i Askim laget vi bookingsskjema, slik at kundene kan booke bowling, event og bursdag på hjemmesiden.

Her kan du se resultatet 🤩

En lekker, moderne og leken hjemmeside!

Hjemmeside: www.sprettaktivtetspark.no

Les også: Hvordan få rask hjemmeside