Ny hjemmeside for Moelv Næringspark Gründerbua

Vi hjalp Moelv Næringspark med nytt design av hjemmeside med fokus på Gründerbua. I dette prosjektet hjalp vi til med tekstforfatting og fotografering av næringslokalene innvending og utvendig for bruk til hjemmesiden.

Prosessen startet med en tur til Moelv for et møte med kunden, ta bilder a lokalene, samt intervjue noen av leietakerne i Gründerbua, Moelv Næringspark. Vi tok en prat med Rune og Ole Bjørn Hansen i Nullutslipp AS og Eirik Juritzen i Prolux AS som leier i Gründerbua. Intervjuet og bildene vi tok skulle benyttes som referanseartikler på hjemmesiden til Moelv Næringspark. Les artiklene her.

Gründerbua Moelv Næringspark - Intervju med Nullutslipp AS og Prolux AS

Hjemmeside med fokus på Gründerbua

Tidligere hadde Moelv Næringspark en hjemmeside som genererte så og si 0 nye leietakere. Noe måtte gjøres! Kunden hadde startet opp Gründerbua og ønsket å vinkle dette på deres hjemmeside med håp om å vise frem lokalene og hva Gründerbua er.

I Gründerbua finner du selskaper som er ferdig med oppstartsfasen og som nå går over i en salgsfase for sitt gründerselskap. Gründerbedrifter kan leie sitt eget kontor med tilgang til møterom og samarbeid med etablerte bedrifter.

Gründerbua – Det grønne skiftet!

moelvnaringspark.no

Etter dagen med intervju av leietakere, photoshoot og møtet vi hadde med kunden på Moelv ga dette et godt grunnlag for å designe hjemmesiden.

Vi benyttet fargene fra logoen deres: Grønn og hvit. I tillegg la vi inn noen freshe farge: Gul og blå for å bryte litt opp i det sterile. Bildene utgjorde også en god del av designet.

Design av hjemmeside for Moelv Næringspark Gründerbua
Design av hjemmeside for Moelv Næringspark Gründerbua

Forsiden fikk øverst et stort fint bilde med tekst og trigger-knapp. Scroller du videre nedover får du servert utdrag fra innholdet på hjemmesiden. Vi designet undersider og nyhetsside. I foteren nederst vises alle logoene til leietakerne.

Mobiltilpasset design av hjemmeside

I 2022 surfer de fleste med mobilen. Derfor er design tilpasset for tablet og mobil helt essensielt. Når hjemmesiden er designet og ferdig for desktop gjør vi justeringer av tekst og innhold. Det er viktig at tekst blir godt lesbar for mobil, samt marger og bilder ser bra ut.

Hjemmesiden til Moelv Næringspark er design tilpasset for alle platformer: desktop, tablet og mobil.

Gode bilder = Godt webdesign

Gode bilder kan utgjøre en stor del av designet for en hjemmeside. Moelv Næringspark renoverte sine lokaler sommeren 2022 og hadde behov for nye bilder til hjemmesiden. Vi tok med kameraet og fotograferte lokalene både innvendig og utvendig. Dette ga oss et godt utgangspunkt for å lage en ny og fresh hjemmeside. Nedenfor er utvalgte bilder fra photoshooten vi gjorde på Moelv.

Før lansering hadde vi dialog med kunden og gjorde justeringer på tekst og innhold sammen. Et spennende prosjekt hvor vi leverte hjemmesiden fra A til Å på knappe 2 uker!

Se hjemmesiden til Moelv Næringspark Gründerbua