Markedsmateriell og annonser for Kjells markiser

Avisannonser og digitale annonser for høstkampanjen til Kjells markiser.

Denne gangen ble essDesign hyret inn av Kjells markiser for å ferdig stille annonser. De har grafisk designet internt, men hadde behov for ekstern hjelp. Da var det midt i blinken for essDesign å hjelpe til med å få klar annonser i tide!

Tidligere har jeg (undertegnede) jobbet med all markedsmateriell for Kjells markiser og Fasadeprodukter igjennom firmaet “Sveum AS”. Det grafiske arbeidet bestod da av: Drifte hjemmesider, design og oppsett av DM, flyers, visittkort, reklamemateriell av annonser for avis og digitalt. I tillegg utarbeide nyhetsbrev. Dette ga god og styrket erfaring med landsdekkende markedsmateriell.

I høstens kampanje ferdigstilte essDesign display-annonser for Kjells markiser.

Digitale annonser

Slik så en digial annonse ut som kjøre på nett under kampanjeperioden.

Avisannonse for Kjells markiser

Slik så en avisannonse ut som hadde innrykk i landsdekkende aviser for Kjells markiser:

Avisannonse for Kjells markiser

Les også: Ny hjemmeside for Vema interiør – Norges støtte produsent av innvendig solskjerming

Annonser er et viktig medium for å nå ut til nye og eksisterende kunder hos Kjells markiser.

Restusjering av bilder i Photoshop

Det er mange bilder som er “nesten” helt perfekt. For å kunne benytte bilder i markedsmateriell bør det se innbydende ut og solskjerminsproduktene må komme godt frem. For Kjells markiser har vi gjort mye retusjering av bilder i Photoshop. Det er ikke å legge skjul på at reklamebransjen redigerer bilder helt til resultatet ser bra ut! For avisannonser må ofte lys og kontrast justeres opp, da mye farge og kontrast forsvinner i trykkprossesen på avispapir.

Her er eksempel på et bilde vi har retusjert / redigert i Photoshop.

Før og etter. Ser du forskjell?

Det er utrolig hva man kan redigere på et bilde, som du ser ovenfor. Photoshop er et fantastisk verktøy for å slippe å ta bilder på nytt og bruke masse penger på en photorgraf.

Veldig gøy å gjenoppta grafisk arbeid med solskjermingsprodusenten. Det er alltid hyggelig å arbeide med markedssjefen hos Kjells markiser 🙂

//Elisabeth, Grafisk Designer